ویزا

ویزا

ما با برنامه ویزا به کلیه مشتریان خود کمک می کنیم. گفتنی است که ما ویزا صادر نمی کنیم. ما به شما کمک می کنیم تا برنامه را پر کنید و مطمئن می شویم که تمام اسناد به درستی با برنامه ضمیمه شده اند.

نکات ویژه

دانستن همه به روزرسانی ها از مهاجرت همه کشورهای مقصد مهم است. قوانین و الزامات در حال تغییر است. فناوری اطلاعات برای درک کلیه شرایط و ضوابط با هر ویزای خاص مهم است.

به چه نوع ویزا نیاز دارم؟

ویزای دانشجویی ، ویزا ویزیت کوتاه ، ویزا کار ، ویزای کاری؟

به چه مدارکی نیاز دارم؟

باید مدارک دقیق لازم را با درخواست ویزا ارائه دهم.

  • برای به دست آوردن ویزای انگلستان ، باید از سیستم ردیف 4 مبتنی بر امتیاز برخوردار شوید. برای اخذ ویزای دانشجویی در انگلستان باید حداقل 40 امتیاز داشته باشید.
  • گذرنامه فعلی یا سایر اسناد مسافرتی معتبر
  • CAS (تأیید پذیرش برای مطالعات)
  • اثبات اینکه می توانید از خود حمایت کنید و هزینه دوره خود را بپردازید – این بسته به شرایط شما متفاوت خواهد بود
  • اگر سطح دوره شما تحصیلات عالی (کارشناسی یا کارشناسی ارشد) باشد می توانید 20 ساعت در هفته کار کنید

ویزای دانشجویی F-1 برای ایالات متحده می تواند تا 120 روز قبل از تاریخ شروع تحصیل شما صادر شود. فقط 30 روز قبل از تاریخ شروع می توانید با ویزای F-1 وارد ایالات متحده شوید.

مراحل چیست:

1. در مدرسه تأیید شده SEVP قبول شوید

2. هزینه سویس خود را پرداخت کرده و I-20 خود را دریافت کنید

3. درخواست برنامه ویزای F1

4- در مصاحبه برنامه ریزی شده با ویزای F1 شرکت کنید

اسناد مورد نیاز در مصاحبه:

  • گذرنامه معتبر
  • درخواست ویزا غیر مهاجر ، فرم DS-160
  • رسید پرداخت هزینه برنامه
  • عکس گذرنامه
  • گواهی صلاحیت وضعیت دانشجویی غیر مهاجر (F-1) (فرم 1-20)

 

5.F1 تأیید ویزا

ویزای “M” برای مطالعات غیر آکادمیک یا حرفه ای است. دارندگان ویزای M-1 برای برنامه های فنی و حرفه ای مجاز به کار در طول دوره تحصیل نیستند. متقاضیان ویزای دانشجویی M-1 باید مدارکی در دست داشته باشند که فوراً وجوه کافی برای پرداخت کلیه شهریه و هزینه های زندگی برای کل دوره اقامت در نظر گرفته شده در دسترس هستند.

  • 335 پوند

  • £ 97 برای ویزای 6 ماهه
  • 186 پوند برای ویزای 11 ماهه

تو می توانی:

  • یک دوره کوتاه تحصیل در انگلستان ، مانند یک دوره آموزش زبان انگلیسی یا یک دوره آموزشی انجام دهید
  • اگر در خارج از کشور تحصیل می کنید ، یک دوره کوتاه از تحقیقات را به عنوان بخشی از یک دوره مدرک انجام دهید

 

تو نمی توانی:

  • در یک مدرسه با بودجه دولتی
  • کار (از جمله در محل کار یا تجربه کار) یا انجام هرگونه مشاغل
  • تمدید این ویزا
  • اعضای خانواده (“وابستگان” را با خود همراه کنید – آنها باید جداگانه درخواست کنند)
  • دریافت بودجه عمومی

می توانید در انگلستان بمانید:

  • 6 ماه – برای هر دوره کوتاه (از جمله دوره های آموزش زبان انگلیسی) ، یا دوره کوتاه تحقیق اگر 16 سال یا بالاتر دارید
  • 11 ماه – اگر 16 سال دارید و می توانید دوره زبان انگلیسی را گذرانده باشید

شما باید ویزای دانشجویی را پس از دریافت نامه قبولی در کالج دریافت کنید. اگر قصد دارید در ماه سپتامبر وارد شوید ، باید مراحل ویزا را در حدود ماه ژوئن شروع کنید. در زیر اسناد مورد نیاز برای استفاده وجود دارد.

  1. گذرنامه معتبر (معتبر برای مدت زمان تحصیل)
  2. اثبات پذیرش توسط یک مؤسسه یادگیری تعیین شده
  3. اثبات بودجه
  4. عکسهای اندازه گذرنامه
  5. معاینه پزشکی مهاجرت (IME)
  6. امتیاز آزمون مهارت های زبان انگلیسی
  7. بیانیه هدف